Over Ons

VIPCars.com is een internationale intermediaire autoverhuurmaatschappij en een leverancier van uitstekende autoverhuurdiensten. VIPCars.com behandelt iedereen die op zoek is naar een huurwagen als een VIP. Als huurder wordt u steeds gegarandeerd van de laagste huurtarieven, gunstig gelegen ophaalkantoren en tal van andere voordelen.

Deze Nederlandse autoverhuurwebsite biedt een online platform voor autoverhuur dat samenwerkt met enkele van de voornaamste autoverhuurmaatschappijen ter wereld en op die manier wordt er een globaal aanbod gepresenteerd aan onze klanten. Wanneer onze klanten op zoek zijn naar een huurwagen in een bepaald land voorzien wij hen van huurwagens aangeboden door de belangrijkste autoverhuurmaatschappijen met de laagste prijzen, de voordeligste deals en een uitgebreide keuze aan wagens. Als gerenommeerde intermediaire maatschappij steunt VIPCars.com de belangrijkste autoverhuurmaatschappijen en op die manier kunnen wij een verscheidenheid aan automerken aanbieden, waaronder Chevrolet, Fiat and Ford, bovenop exclusieve voordelen voor onze klanten zoals een schadeverzekering, een onbeperkt aantal kilometers, de beste verhuurkantoren en diefstalbescherming. Eens u bij ons een online reservering maakt voorzien wij u van een betalingsbewijs van de verhuur dat u steeds bij zich moet dragen in de luchthaven of in het afhaalkantoor van uw keuze, om aanspraak te maken op uw huurwagen.

Het is onze job bij VIPCars.com om ervoor te zorgen dat u het beste van het beste krijgt, van de wagen die u wenst tot de verhuurdeals die het best bij uw budget aansluiten en het afhaalkantoor dat u verkiest. We zijn er trots op dat we een brede collectie verhuurdeals kunnen voorleggen op wereldwijde locaties. We bieden u een diverse collectie huurwagens om te voldoen aan uw reis-, zaken- of vakantieplannen, van luxewagens, gesofisticeerde sedans en stijlvolle sportwagens tot economische en compacte auto’s.

VIPCars.com heeft tot doel om u de hoogste kwaliteit en de meest economische verhuurdeal aan te bieden, tegen de beste prijs. We bieden u een flexibele manier van reizen aan, zodat u comfortabel de wereld kan verkennen.