Argentinië Autoverhuur

Onze Nederlandsee autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars, een internationale intermediaire verhuurmaatschappij, en helpt u om Argentinië moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – waarvan onder meer Alamo, Sixt, National en Europcar in Argentinië – snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de luchthaven waar u landt, of dichtbij de locatie waar u zich bevindt. Dankzij VIP Cars kan u kiezen uit verschillende categorieën – waaronder Economie, Sport en Compact – en een aanbod dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen, zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Argentinië – Toerisme

Argentinië is een prachtig land in Zuid-Amerika dat bekend staat voor haar ydillische landschappen, kosmopolische steden en uitstekende wijn. Het land heeft mede dankzij de musical Evita en de internationale verspreiding van de Tango internationale faam verkregen. Argentinië omvat een brede waaier aan cultuur die zowel architectuur, muziek, beeldende kunsten en een typische inheemse en Creoolse keuken omvat.

De laatste jaren is de ‘staart’ van Zuid-Amerika uitgegroeid tot één van de meest bezochte landen van Latijns Amerika. De hoofdstad Buenos Aires is de ideale plek om uit te gaan en te gaan winkelen, maar ze biedt eveneens cultuur aan, onder andere op de historische sites in Montserrat en San Telmo. Ook de Manzana de las Luces of Illuminated Block is de moeite waard om te gaan bezichtigen. Natuurliefhebbers kunnen ook wandelen doorheen de Patagonische steppe, trekken door de bergen, meewandelen in één van de wandeltochten die georganiseerd worden om de Magelhaenpinguïns van dichtbij te kunnen observeren en getuige zijn van de indrukwekkende Argentijnse watervallen. Om van Argentinië en al haar bezienswaardigheden te kunnen genieten is een huurauto geen overbodige luxe. Ontdek dus snel ons brede aanbod en onze exclusieve prijzen, en bereidt u voor op een onvergetelijke ervaring in het land van de tango.