Hongarije Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en biedt u een ruim aanbod huurauto’s aan om tijdens uw verblijf in Hongarije makkelijk te kunnen reizen tussen steden en bezienswaardigheden en dit aan het meest voordelige tarief dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven (bijvoorbeeld Europcar, Sixt en Buchbinder). Hierdoor kunnen we ook huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens zoals in de luchthaven van Budapest. Bovendien zijn volgende zaken inbegrepen in de prijs van de wagen: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, GST (Goods and Services Tax – Australische BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Hongarije – Toerisme

Hongarije is een binnenstaat in Centraal-Europa en is sinds de jaren 90 van vorige eeuw een populaire vakantiebestemming bij andere Europeanen. Vooral Boedapest trekt veel toeristen aan. Bezoek dus zeker eens de hoofdstad, waar u al uw zorgen kan vergeten in één van de spa’s, of waar u kan gaan wandelen in het Stadspark op weg naar de vele musea die in de stad gelegen zijn. Ook de Nationale Galerij en het Parlementsgebouw zijn populaire bestemmingen in Boedapest. In de hoofdstad kan u invloeden terugvinden van alle voorgaande bezettingen van Hongarije, zoals de Duits-geïnspireerde brede straten, de Turkse baden, de Weense koffiehuizen en de Renaissance architectuur.

Het Balaton in het westen van Hongarije is het grootste meer van Centraal-Europa vormt een andere toeristische trekpleister. Hier vindt u badplaatsen en in de zomer worden er in en rond het meer allerlei activiteiten georganiseerd. De Donau, die langs Boedapest stroomt, is ook een ontmoetingsplaats voor vele mensen. U kan er genieten van een glas Tokajerwijn, of een boottocht maken op de rivier zelf.

Ontdek tijdens uw reis de uitstekende Hongaarse keuken en de vrijheid van de Hongaren en maak deze ervaring onvergetelijk! U kan de Hongaarse streken zelf ontdekken met een huurauto: reserveer uw ideale wagen via onze Nederlandse autoverhuurdienst en geniet van de beste voorwaarden.