Spanje Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en daardoor kunnen we u tijdens uw reis doorheen Spanje voorzien van de wagen die voldoet aan uw wensen en budget. Bij ons kan u uitgaan van de beste huurvoorwaarden en topdeals. U kan uw wagen ophalen op verschillende locaties, zoals bijvoorbeeld aan de luchthavens in Madrid, Barcelona Barajas, Sevilla en Ibiza, en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven (o.a. Sixt, Alamo en Centauro). Met VIP Cars kan u gerust zijn van de voordeligste prijs en de beste voorwaarden in de autoverhuursector.

Spanje – Toerisme

Het Zuid-Europese Spanje is een land van grote diversiteit. Het biedt zowel een historisch beeld op het leven van vroeger, als zon-zee-strand vakanties en fascinerende steden. Het is één van de meest toeristische landen ter wereld en kan iedere zomer rekenen op een groot aantal internationale bezoekers.

Madrid en Barcelona zijn de populairste toeristensteden van Spanje en bevatten een groot historische en cultureel kapitaal. Santiago de Compostella , een christelijk bedevaartsoord, is eveneens een stad die veel bezoekers trekt, en is één van de meest religieuze plekken ter wereld. De populairste trekpleister van Spanje blijven de stranden, zowel die aan de Atlantische als die aan de Middellandse Zee. Onder meer de Costa Brava, Valencia, de Costa Cálida en de Costa del Sol zijn populaire bestemmingen. Spanje omvat ook twee eilandengroepen met stranden die eveneens erg in trek zijn, namelijk de Canarische Eilanden en de Balearen. Zeker ook de moeite waard zijn de vele verschillende landschappen in Spanje. Wandel eens door de Castiliaanse vlaktes, trek door de Ordesa Vallei, of bezoek het Nationaal Park Picos de Europa, en geniet van de natuur die Spanje te bieden heeft!

De beste manier om al het moois van Spanje mee te pikken is door met de wagen van streek tot streek te rijden. Boek nu uw huurwagen bij VIP Cars en geniet van de vele voordelen die wij u bieden!