Polen Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van de internationale verhuurmaatschappij VIP Cars. Hierdoor kunnen wij u tijdens uw reis doorheen Polen voorzien van de wagen die voldoet aan uw wensen en budget. Bij ons kan u uitgaan van de beste huurvoorwaarden en topdeals. U kan uw wagen ophalen op verschillende plaatsen in het land, bijvoorbeeld op de luchthavens van Krakau en Warschau, en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven, zoals Alamo, Sixt en vele andere. Met onze service kan u gerust zijn van de voordeligste prijs en de beste voorwaarden in de autoverhuursector.

Polen – Toerisme

De Republiek van Polen ligt in Centraal Europa, met als hoofdstad Warschau. Het toerisme in Polen is aan een opmars begonnen en blijft nog steeds toenemen. Door gedurende uw reis gebruik te kunnen maken van een wagen kan u gemakkelijk van één stad naar de volgende reizen en uw vakantie onvergetelijk maken.

Polen heeft veel te bieden aan haar toeristen. Steden zoals Krakau, Warschau, Lublin en Torun zijn steden die vele bezoekers aantrekken met hun typische omgeving en die u de echte Poolse er varing kunnen bieden. Een uitstap naar het concentratiekamp van Auschwitz – het grootste Duitse concentratiekamp gedurende Wereldoorlog II – zal ook zeker de moeite zijn. Andere populaire toeristische attracties in Polen zijn onder meer de Baltische Zeekust, het Tatragebergte en natuurlijk de Zeven Wonderen van Polen: de Wieliscka Zoutmijn, de Oude Stad van Torun, de kastelen van Malbork en Wawel (laatstegenoemde stad bevat ook een prachtige kathedraal), het Elblag-Ostróda-kanaal, Zamosc (in Lublin) en het Marktplein en de Oude Stad van Krakau.

Het is in Polen aan te raden om een wagen te huren gedurende uw reizen. Maak gebruik van ons eenvoudige drie-stappenproces om een huurauto te reserveren, aan de laagste prijzen. Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt het voor u gemakkelijk en betaalbaar om in het buitenland een wagen te huren.