Malta Autoverhuur

Onze autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en wij bieden u een ruim aanbod huurauto’s aan om tijdens uw verblijf in Malta gemakkelijk te kunnen reizen tussen steden en bezienswaardigheden en dit aan het meest voordelige tarief dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven (bijvoorbeeld Alamo, Budget en Sixt). Hierdoor kunnen we ook huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens zoals in Malta Stad, San Julián, La Valeta en Naxxar. Bovendien zijn de volgende zaken inbegrepen in de prijs van de wagen: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Malta – Toerisme

Malta is een eilandengroep in de Middellandse Zee, en is één van de kleinste staten ter wereld. De drie grootste eilanden zijn Malta, Gozo en Comina, en de hoofdstad van Malta is Valletta. Haar verleden, waarin het land vaak onderworpen werd aan verschillende regimes, reflecteert zich in de Maltese cultuur en de vele attracties die het land te bieden heeft. U kan de cultuurverscheidenheid met eigen ogen zien door de musea en gallerijen te bezoeken, of door de Maltese architectuur te verkennen.

Evenementen, zoals Malta’s Goede Week festiviteiten en het Maltese Carnaval (in de week voor aswoensdag) trekken ieder jaar een groot aantal toeristen aan. Het land staat bekend om de gezellige steden en dorpen en het bruisende nachtleven dat plaatsvindt wanneer de zon ondergaat. U kan er wandelen door de charmante straatjes en ondertussen de kathedralen in renaissancestijl en de barokke paleizen bezichtigen.

Voor de sportieve toerist zijn er in Malta veel mogelijkheden: u kan de rotsen beklimmen en afdalen in de grotten, of gebruik maken van de vele faciliteiten tot indoor en outdoor sporten zoals tennis, golf, fitness en snooker. Natuurlijk zijn ook de mogelijkheden tot watersport in Malta de moeite waard. De prachtige Maltese stranden bieden namelijk niet enkel de mogelijkheid tot zonnen en zwemmen, maar u kan er ook gaan duiken en Malta’s schitterende onderwaterwereld bewonderen.

Geniet nu zelf van de schoonheid die Malta aanreikt en maak het uzelf extra gemakkelijk door een huurwagen te huren om van streek tot streek te reizen. Reserveer uw wagen via onze Nederlandse autoverhuurdienst en wees verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden!