Venezuela Autoverhuur

Om Venezuela te verkennen kan het handig zijn om over een wagen te beschikken. U kan bij onze Nederlandse autoverhuurdienst de huurauto boeken die het best aansluit bij uw verlangens en dit steeds aan de beste prijs! Bovendien bieden we u, inclusief in de prijs, de nodige verzekeringen om met een gerust hart rond te reizen. Dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven zoals Sixt en Hertz kunnen we u bovendien huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens.Enkele andere voordelen zijn dat u een onbeperkte afstand kan afleggen met de wagen van uw keuze en dat u onze klantendienst voortdurend kan bereiken omde wagen van uw keuze te boeken.

Venezuela – Toerisme

De Zuid-Amerikaanse Republiek van Venezuela is het land waar Christoffel Columbus tijdens zijn derde reis in 1498 voet aan wal zette. Een andere ontdekkingreiziger, Amerigo Vespucci, noemde het land Venezuela of ‘klein Venetië’ omdat de de paalwoningen in de Maracaiborivier hem deden denken aan de Italiaanse stad. Venezuela is een aantrekkelijke vakantiebestemming dankzij haar prachtige stranden, exotische landschappen, gevarieerde fauna en flora en haar mix van traditie en westerse levensstijl.

Het met sneeuw bedekte Andesgebergte in het westen staat in contrast met het tropische regenwoud in het zuiden, de gouden Caribische zandstranden in het noorden en de uitgestrekte vlaktes in het centrum. Deze grote variëteit aan landschappen trekt veel internationale toeristen aan. De hoofdstad van Venezuela, Caracas, is een bruisende metropool, gelegen in een vallei die omgeven wordt door beboste heuvels. In de Caracaanse musea – onder meer de Galeria de Arte Nacional de Caracas en het Museo de Bellas Artes de Caracas – vindt u kunst terug uit heel Zuid-Amerika. Ook de moeite waard is beeldenpark van het MBA – dat kunstwerken tentoonstelt in de openlucht – en de campus van de Caracaanse Universiteit, waar nationale en internationale kunst geëxposeerd wordt. Het Noord-Oosten van Venezuele is bovendien een veel bezocht historisch gebied met gebouwen, kerken en stadscentra die dateren uit de 18de en 19de eeuw.

Om een volledig beeld te krijgen van de Venezolaanse cultuur tijdens uw reizen in het land is een wagen aangewezen. Huur uw ideale auto via onze Nederlandse autoverhuurdienst en geniet van de beste huurvoorwaarden en de laagste prijs op de markt!