België Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars, een internationale intermediaire verhuurmaatschappij, en helpt u om België moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. U kan bij ons uw keuze maken uit acht types van wagens (Mini, Economie, Sport, Compact, Standaard, Monovolume, Luxewagens en SUV's) en verschillende merken. U boekt bovendien aan de beste deals, dankzij onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven (o.a. Sixt en Europcars). VIP Cars garandeert u de voordeligste tarieven en de beste voorwaarden.

België – Toerisme

Tijdens uw reizen doorheen België kan een huurauto handig zijn. Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Luik en vele andere steden zijn het bezoeken waard en een wagen kan het u gemakkelijker maken om u snel te verplaatsen, zowel voor zaken als voor een plezierreisje.

In het metropolische Brussel, het centrum van Europa, vindt u ontelbare toeristische attracties, van musea to een bruisend nachtleven, van uitstekende gastronomie tot een uitgebreid winkelcentrum: in de hoofdstad zal u zich nooit vervelen. De studentenstad Gent biedt u een unieke kijk op een rijk verleden met haar indrukwekkende architectuur en op de jonge, relaxte sfeer die er heerst. De Sint Bavokathedraal en de honderden historische gebouwen, de vele musea, de ontspannende bootritjes op de Gentse waterwegen en de door studenten geïnspireerde cafés en restaurantjes zullen uw verwachtingen tijdens uw verblijf overstijgen. Naast de vele andere toeristische Vlaamse steden – Antwerpen, Leuven, Brugge, Mechelen, Hasselt, Oostende – vindt u in het zuiden het contrasterende Wallonië. Hier kan u terecht om tot rust te komen middenin de natuur of in de vele gezellige dorpjes en unieke steden. Voor trektochten, familie uitstapjes en kampeervakanties is Wallonië eveneens een ideale bestemming.

Waar u ook wil geraken in België, een huurauto maakt het u altijd gemakkelijker! Zoek, selecteer en boek snel uw wagen bij ons, en dit steeds aan de beste prijs.