Griekenland Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars, een internationale intermediaire verhuurmaatschappij, en wij helpen u om Griekenland moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – waarvan onder andere Alamo, Sixt, Hertz en Avis in Griekenland – snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de luchthaven waar u landt, of dichtbij de locatie waar u zich bevindt. Dankzij VIP Cars kan u kiezen uit verschillende categorieën – waaronder bijvoorbeeld Economie, Sport en Compact – en wij bieden u een aanbod dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen en zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Griekenland – Toerisme

Griekenland is een Zuid-Europees land aan de Middellandse Zee, Ionische Zee en Egeïsche Zee – dat ook eilanden omvat, zoals Kreta, Euboea, Lesbos en Rodos. Vindt uw gading in de hoofdstad Athene of aan de vele stranden, of bezoek de musea en archeologische sites die de geschiedenis van het land voor u uit de doeken doen. Griekenland trekt vele toeristen met haar prachtige stranden, fascinerende monumenten en middeleeuwse steden zoals Rhodos en Monemvasia. Maak een trektocht door het berglandschap of maak uw keuze uit de vele ander sportmogelijkheden die Griekenland u aanreikt.

De Griekse eilanden, denk bijvoorbeeld aan Kreta en Rodos, zijn ook steeds populaire vakantiebestemmingen, vooral in de zomer. Andere eilanden die een groot aantal toeristen aantrekken zijn onder meer Corfu, Samos en Santorini. Op het vasteland vindt u Athene, Macedonië, Sterea en vele andere grote culturele steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. In Athene kan u bijvoorbeeld één van de spectaculaire shows in het Herodion Theater op de Akropolis meepikken, of u kan kiezen voor een openluchtshow of balletoptreden in het Theater Epidaurus in Peloponnesos.

Boek nu bij onze Nederlandse verhuurdienst uw huurwgen om Griekenland te verkennen. U kan hem afhalen in één van de meer dan dertig internationale en nationale Griekse luchthavens of in één van de grote steden, zodat u meteen op weg kan!