Egypte Autoverhuur

Om gemakkelijk te kunnen reizen doorheen Egypte, biedt onze Nederlandse autoverhuurdienst u een assortiment aan huurauto’s aan – van mini’s tot luxewagens en SUV’s – waar u zelf uw ideale wagen uit selecteert. Bovendien gebeurt dit steeds aan het meest voordelige tarief, dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven, zoals o.a. Sixt en Avis. Dankzij deze samenwerking kan u bovendien uw wagen afhalen in alle grote steden en luchthavens in Egypte, zoals bijvoorbeeld Cairo International Airport en Alexandria International Airport.

Egypte – Toerisme

Egypte ligt grotendeels in Noord-Afrika, maar bevindt zich ook gedeeltelijk in Azië. Veel van haar culturele schatten zijn wereldberoemd, zoals de piramiden en de Sfinx van Gizeh, de Nijlvallei en de Vallei der Koningen, waar het graf van Toetanchamon gevonden werd. Ook de schat van Toetanchamon is te bezichtigen, namelijk in het Egyptisch Museum in de hoofdstad Cairo.

Maar het Oude Egypte heeft meer nog meer te bieden. De piramides van Cheops, Chefren en Mycerinus zijn bijvoorbeeld ook te bezoeken, net zoals de oude stad Thebes in Luxor, ’s werelds grootste openluchtmuseum genoemd, met graven, monumenten en ruïnes van tempels. In Abu Simbel kunnen bovendien twee tempels uit de tijd van Ramses II bezocht worden.

In Alexandria kan u naast de Bibliotheca Alexandrina genieten aan het Egyptische strand en de badplaatsen en ook in Ain Sukhna kan je genieten van enkele luxueuze kuuroorden. Het Aziatische Sinai is rijk aan koraalriffen en ook de Sinaïberg en het Katharinaklooster, genoemd naar Sint-Catharina van Alexandrië, zijn hier te vinden. Het Katharinaklooster is gebouwd op de plek waar God via de Brandende Braambos tegen Mozes sprak.

Met een huurauto die u via onze diensten boekt kan u uw reis doorheen Egypte met een gerust hart voltooien. Wij helpen graag mee om uw reis onvergetelijk te maken, met de wagen van uw keuze.