Ierland Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en garandeert u de beste deal in huurwagens. Bij ons kunt u op een eenvoudige manier, in slechts drie stappen, uw huurwagen voor uw verblijf in Ierland reserveren. Door bij ons een wagen te huren, bent u verzekerd van een ruime keuze en de beste prijs dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven, zoals Europcar, Sixt, Budget en meer. VIP Car is een ervaren internationaal bedrijf dat instaat voor uw gemak en dat u voorwaarden en voordelen biedt waardoor u met een gerust hart kan reizen. Aarzel niet om hier uw huurauto via onze diensten te huren, wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en helpen u graag om uw reis in Ierland zo aangenaam mogelijk te maken.

Ierland – Toerisme

De Republiek van Ierland beslaat het grootste deel van het eiland Ierland in Noord-Europa. In het Westen bestaat Ierland voornamelijk uit kliffen en bergen,maar in het centrum is het land uitgestrekt en omgeven door meren. Door dit laagland stroomt bovendien ook de langste Ierse rivier, de Shannon. Aan de westkust van Ierland liggen er verschillende eilanden en baaien, met in het Zuidwesten enkele stranden prachtige stranden.

Eveneens in het Westen, ten Noorden van de Moher kliffen, ligt het kleine dorp Doolan, dat bekend staat om haar rijkdom aan folkloremuziek. Zet u even neer in één van de vele muziekpubs of in een restaurant en geniet van de typische Ierse folk. In hetzelfde dorp kan u bovendien grafheuvels bezichtigen die stammen uit de Ijzertijd, of het kasteel Doonagore, dat over het dorp uitkijkt.

De hoofdstad van Ierland Dublin ligt aan de Oostelijke kust van het eiland. Dublin is Ierland’s voornaamste stad sinds de Vikingen er een nederzetting vestigden en het is ook nu het economische en culturele centrum van Ierland. Dublin laat u kennismaken met de meest typische alcoholische dranken die het land te bieden heeft in het Guinness Storehouse en in de Jameson branderij. Dublin is een gastvrije, jeugdige stad met een bruisend nachtleven en gezellige pubs.

Andere grote toeristische trekpleisters zijn Kilkenny, Armagh, Galway, Westport, Blarney, en nog vele andere steden en dorpen. Ontdek zelf de Ierse gastvrijheid en gezelligheid, en geniet van de prachtige natuurgebieden. Een huurwagen maakt het reizen van streek tot streek gemakkelijker, en met onze autoverhuurdienst bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste huurvoorwaarden!