Estland Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en hierdoor kunnen we u een ruim aanbod huurauto’s aanbieden om tijdens uw verblijf in Estland gemakkelijk te kunnen reizen tussen steden en bezienswaardigheden en dit steeds aan het meest voordelige tarief dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven (bijvoorbeeld Alamo, Sixt en Europcar). Hierdoor kunnen we ook huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens zoals onder meer in Tallinn en Tartu. Bovendien zijn volgende zaken inbegrepen in de prijs van de wagen: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Estland – Toerisme

Estland is een Baltisch land in Noord-Europa, dat naast het vasteland meer dan 1500 eilanden omvat. Het is een land met veel tradities, een boeiend erfgoed en folklore: muziek, dans, legendes en verhalen die stammen uit het oude Estland behoren tot één van de vele unieke facetten die het land te bieden heeft. Andere trekpleisters zijn onder meer de middeleeuwse stad Tallinn (tevens de hoofdstad van Estland), de bijzondere, vaak verlaten, stranden aan de Baltische zee (bijvoorbeeld Parnü en Pirita in Tallinn, en het eiland Ruhnu), de vele bossen die bijna de helft van Estland innemen en die ideaal zijn voor trektochten, de ‘bevroren wegen’ die in de winter het vasteland en de eilanden verbinden, en veel meer.

In Estland zijn er vele landhuizen te bezichtigen, die stammen uit verschillende heerschappijen. Estland is bovendien rijk aan architectuur, kunst en cultuur afkomstig uit deze historische perioden, waardoor er een grote variatie aan erfgoed te vinden is. In enkele van de landhuizen kan u nu zelfs luxueus verblijven tijdens uw vakantie. Ook de middeleeuwse kastelen zijn de moeite waard, en deze vindt u verspreid over het hele land.

Wilt u zelf Estland in al haar schoonheid ervaren? Huur dan zeker een wagen om u snel van streek tot streek te verplaatsen. Reserveer uw wagen via onze diensten en wees verzekerd van de beste prijs en vele voordelen!