Duitsland Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en garandeert u de beste deal in huurwagens. Bij ons kunt u op een eenvoudige manier, in slechts drie stappen, uw huurwagen voor uw verblijf in Duitsland reserveren. Door bij ons een wagen te huren, bent u verzekerd van een ruime keuze en de beste prijs dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven, zoals Europcar, Sixt, Buchbinder en meer. VIP Car is een ervaren internationaal bedrijf dat instaat voor uw gemak en dat u voorwaarden en voordelen biedt waardoor u met een gerust hart kan reizen. Aarzel niet om hier uw huurauto via onze diensten te huren, wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en helpen u graag om uw reis naar of in Duitsland zo aangenaam mogelijk te maken.

Duitsland – Toerisme

Buiten Europa wordt Duitsland beschouwd als een minder vanzelfsprekende toeristische bestemming. Het heeft echter veel te bieden, zowel wat betreft cultuur, als openluchtactiviteiten en evenementen. De gastvrije Duitsers verwelkomen u graag in hun grootste steden: Berlijn, Hamburg, Munchen, Cologne, Dresden, enzovoorts.

Duitsland is internationaal bekend voor haar bier en haar vleesbereidingen. De Duitse keuken heeft echter meer te bieden dan dat en eens lekker gaan eten in een gezellig Duits restaurantje hoort er dan ook zeker bij. Ook het uitgaansleven in Duitsland is de moeite waard. Veel toeristen gaan naar Duitsland voor de jaarfeesten, zoals bijvoorbeeld het geroemde Oktoberfest, maar ook voor de Berlijnse marathon en de Love Parade.

Andere toeristische trekpleisters in Duitsland omvatten de grote internationale Duitse handelsbeurzen en enkele mijlpalen die het hele jaar door te bezichtigen zijn, zoals de gotische kathedraal in Cologne, het Reichstaggebouw in Berlijn, het Hofbräuhaus in Munchen en het kasteel van Heidelberg. In Duitsland zijn er ook enkele themaparken die het bezoeken waard zijn, waaronder Movie Park in Bottrop, Legoland in Günzburg en Europapark in Rust.

Om volledig en zorgeloos van het mooie Duitsland te genieten, biedt onze Nederlandse autoverhuurdienst u een huurwagen tegen een betaalbare prijs, inclusief een veilig huurcontract. Ontdek nu onze aanbiedingen en boek snel!