Roemenië Autoverhuur

Om van alles wat mee te hebben tijdens uw reis door Roemenië is een huurauto een must. Om snel en gemakkelijk te boeken kan u bij ons terecht: u vindt uw ideale wagen aan de beste prijs in slechts drie stappen! Onze Nederlandse autoverhuurdienst geeft u de voordeligste deals, mede door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven zoals Alamo, Sixt, Avis, Hertz en vele andere. Door uw huurwagen via ons te boeken kan u genieten van betere voorwaarden en voordelen. Zo zijn bijvoorbeeld de volgende zaken inbegrepen in de huurprijs: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Roemenië – Toerisme

Roemenië ligt in Oost-Europa en grenst aan de Zwarte Zee. De hoofdstad van Roemenië is Boekarest. Het Roemeense toerisme is voornamelijk afhankelijk van haar natuurlijke landschappen en haar geschiedenis.

Veel toeristen gaan naar Roemenië voor de mogelijkheden tot kamperen en trektochten in het berggebied de Karpaten, waar ook wintersporten beoefend kunnen worden. Aan de Zwarte Zee zijn er ook voorzieningen voor bezoekers, van de Donaudelta – één van de grootste rivierdelta’s in Europa – tot aan de Bulgaarse kust. De middeleeuwse kastelen van Transsylvanië, Moldavië en Bukovina trekken ook altijd veel toeristen aan, net zoals het middeleeuwse festival in het stadje Sighi?oara, eveneens in Transsylvanië. Om de Roemeense folklore en traditie van dichtbij te verkennen kan u terecht in Maramures, waar u bovendien de bijna honderd houten kerken en het kleurrijke ‘Cimitirul Vesel’ (‘Vrolijke Kerkhof) kan bezichtigen. Andere unieke plaatsen in Roemenië zijn de Berca Mud vulkanen, de vele Roemeense grotten, het Parlementsgebouw in Boekarest, de Zoutmijn in Turda en veel meer.

Om zich gemakkelijk van streek tot streek te kunnen verplaatsen en het prachtige Roemenië zelf te ontdekken, is een huurwagen aangeraden. In slechts drie stappen vindt u hier de wagen die aan uw wensen en budget voldoet!