Portugal Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en helpt u om Portugal moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – waarvan onder andere Europcar, Hertz en Sixt – snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de luchthaven waar u landt, of dichtbij de locatie waar u zich bevindt. Bij ons kan u kiezen uit verschillende categorieën – waaronder bijvoorbeeld Economie, Sport en Compact – en heeft een aanbod dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen en zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Portugal – Toerisme

Portugal ligt in het zuidwesten van Europa en grenst in het oosten aan Spanje, het enige buurland. De hoofdstad Lissabon, Porto, Madeira, de Algarvestreek en de Portugese steden slagen er ieder jaar in om een groot aantal toeristen aan te trekken.

Het charmante Portugal, met haar bergachtige streken, gezellige dorpjes en middeleeuwse gebouwen biedt haar bezoekers een onvergetelijke reiservaring. De stranden vormen uiteraard toeristische trekpleisters waar in het zomerseizoen dan ook een massa volk te vinden is, maar het wandelen langs de indrukwekkende kliffen en het verkennen van de kleine dorpjes brengt iedereen die hiernaar verlangt terug tot rust. Voor wie graag onder andere mensen vertoeft zijn de grote steden – met als noordelijke topper Lissabon en in het zuiden Porto – een aanrader.

Indien u Portugal in juni bezoekt kan u met de Portugezen meevieren tijdens hun jaarlijkse festiviteiten ter ere van de Santos Poplares. De typische portugese dansen en tradities die hier tot uiting komen laten niemand onberoerd! Huur tijdens uw reis door Portugal een wagen om van streek tot streek te reizen en ontdek zelf alle schoonheid die het land u te bieden heeft!