Zwitserland Autoverhuur

Om gemakkelijk te kunnen reizen doorheen Zwitserland bieden wij u een assortiment aan huurauto’s aan – van mini’s tot luxewagens en SUV’s – waar u zelf uw ideale wagen uit selecteert. Bovendien gebeurt dit steeds aan het meest voordelige tarief, dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven, zoals o.a. Alam en Sixt. Dankzij deze samenwerking kan u bovendien uw wagen afhalen in alle grote steden en luchthavens in Zwitserland, zoals bijvoorbeeld in Genève, Triesen (Lichtenstein) en Zürich.

Zwitserland – Toerisme

Zwitserland ligt in West-Europa, ten zuiden van Duitsland. De hoofdstad van Zwitserland is Bern, hoewel Zürich het grootst is in oppervlakte. Het land is voornamelijk voor wintervakanties een populaire bestemming. In de Alpen zijn er verschillende regio’s die ieder jaar een groot aantal toeristen kunnen verwelkomen: de Berner Alpen, het Berner Oberland, Oost-Zwitserland, Wallis en Graubünden.

In de Oude stad van Zürich ziet u hoe de grootstad eruitzag voor 1893. In Bern kan u een blik werpen op een middeleeuws stadscentrum en op de Zytglogge-toren, die sinds het begin van de 13de eeuw al werd gebruikt als wachttoren, klokkentoren en gevangenis. Verder is de kerk Munster van Bazel in romaanse en gotische stijl één van Zwitserland’s grootste toeristenattracties. Er werd sinds de aardbeving midden 14de eeuw meerdere keren aan gebouwd tot midden 19de eeuw. Binnenin de Munster vindt u het graf van Erasmus. Genève op haar beurt heeft bezoekers van Zwitserland eveneens veel te bieden: religieuze en historische gebouwen, archeologische sites, museums, theaters en veel cultuur en traditie.

Ontdek zelf de fascinerende Zwitserse cultuur en de gastvrijheid van het land met één van onze huurwagens. In slechts drie stappen vindt u via onze Nederlandse autoverhuurdienst de wagen die voldoet aan uw wensen en budget.