Kroatië Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en daardoor kunnen we u tijdens uw reis doorheen Kroatië voorzien van de wagen die voldoet aan uw wensen en budget. Bij ons kan u uitgaan van de beste huurvoorwaarden en topdeals. U kan uw wagen ophalen op verschillende plaatsen in Kroatië, zoals bijvoorbeeld op luchthavens in Zadar, Pula, Drubovnik , en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven (o.a. Europcar, Sixt en Hertz). Als u via ons boekt kan u gerust zijn van de voordeligste prijs en de beste voorwaarden in de autoverhuursector.

Kroatië – Toerisme

Kroatië ligt in het Zuiden van Europa, ten Oosten van de Adriatische Zee, en wordt op het vasteland begrensd door maar liefst zes andere landen door haar merkwaardige halve maanvorm. In Kroatië kan er een grote variatie aan landschappen worden ontdekt, zoals de rotsen aan de Adriatische Zee, de meren in het Noorden en de Dinarische Alpen aan de kust. Grote Kroatische steden zijn onder meer de hoofdstad Zagreb, Split, Osijek en Rijeka.

Vooral de Kroatische kust trekt veel toeristen – Kroatië is ideaal voor het beoefenen van watersporten zoals kajakken, raften en duiken – maar ook de grootsteden zijn populaire bestemmingen. Zeker de moeite waard is de Dalmatië-regio, met steden als Dubrovnik, Split, Zadar en Šibenik. Dubrovnik – ook de Parel van de Adriatische Zee genoemd – biedt mooie bezienswaardigheden en een prachtig zicht op de renaissancecultuur. Andere populaire regio’s zijn Istria, Kvarner, Slavonia en Zagreb.

Met een huurwagen rijdt u in Kroatië gemakkelijk van de ene stad naar de andere en het maakt ook een verblijf op één van de eilanden eenvoudiger. Reserveer uw wagen nu, in slechts drie simpele stappen, en geniet van VIP Car’s vele voordelen!