Thailand Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van de internationale verhuurmaatschappij VIP Cars. Hierdoor kunnen wij u tijdens uw reizen in Thailand voorzien van de wagen die voldoet aan uw wensen en budget. Bij ons kan u uitgaan van de beste huurvoorwaarden en topdeals. U kan uw wagen ophalen op verschillende locaties in het land, bijvoorbeeld aan de luchthavens van Bangkok en Sakon Nakhon, en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven, zoals Budget, Hertz, Sixt en vele andere. Met onze service kan u gerust zijn van de voordeligste prijs en de beste voorwaarden in de autoverhuursector.

Thailand – Toerisme

Thailand is een koninkrijk dat zich in Zuidoost-Azië bevindt, ten westen van Laos en Cambodja, die ook beiden een groot aantal toeristen aantrekken. De naam Thailand betekent letterlijk ‘vrij land’. De hoofstad van Thailand is Bangkok.

Thailand heeft voor ieder wat wils: prachtige stranden en eilanden, een bruisend nachtleven, historische monumenten (onder meer boeddhistische tempels), archeologische sites en bezoeken aan de stammen die in de bergen leven. Thailand is eveneens het paradijs voor shopliefhebbers: van nationale en internationale zaken tot lokale markten en bazaren waar u vaak zelfs ’s nachts terechtkunt, Thailand heeft het allemaal. Onder meer in het Damnoen Sauduak District vindt u zelfs een drijvende markt op een kanaal (of khlong).

In het centrale Thaiand zijn Bangkok, Ayuthaya, Pattaya en enkele andere steden populaire vakantiebestemmingen. Bangkok is zelfs één van de meest geroemde toeristische steden ter wereld. Naast de vele shoppingmogelijkheden biedt de stad ook musea aan zoals het Nationale Museum, Suan Pakkad Palace en het Vimanmek Mansion Museum en een zicht op de prachtige paleizen en tempels. Onder andere Wat Arun,Wat Suthat en Wat Saket worden veel bezocht. Het culturele leven in Bangkok en de jaarlijkse gehouden festivals zijn ook de moeite waard.

In Thailand kan u van noord tot zuid kunst, cultuur en architectuur bewonderen, met daarenboven ook de indrukwekkende natuurlijke omgevingen en de exotische stranden. Overal vindt u toeristenfaciliteiten zoals hotels en shoppingcentra, en vergeet ook zeker niet de nationale keuken te verkennen of te genieten van een typische Thaise massage!

Ontdek dit ‘vrije land’ zelf ook in alle vrijheid door gemakkelijk van streek tot streek te reizen per wagen. Huur uw auto via onze Nederlandse autoverhuurdienst en geniet van de laagste prijs en de beste voorwaarden.