Tsjechië Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars, een internationale intermediaire verhuurmaatschappij en wij helpen u om Tsjechië moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – waarvan onder andere Alamo, Sixt en Dollar Thrifty in Tsjechië – snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de luchthaven waar u landt, of dichtbij de locatie waar u zich bevindt. Dankzij VIP Cars kan u kiezen uit verschillende categorieën – waaronder bijvoorbeeld Economie, Sport en Compact – en heeft een aanbod dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen, zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Tsjechië – Toerisme

De Tsjechische Republiek ligt in Centraal-Europa, ten oosten van Duitsland. De hoofdstad van Tsjechië is Praag, en deze prachtige stad is een toeristische attractie op zich.

Het nachtleven in Praag trekt vele (jonge) toeristen aan, mede door haar betaalbaarheid. Maar het magische Praag heeft nog veel meer te bieden. Het Kasteel van Praag domineert het stadsbeeld. Het is het grooste middeleeuwse kasteel ter wereld en bezit meerder prachtige paleistuinen. In het centrum van Praag kan u de Petrín heuvel beklimmen, waar u een indrukwekkend uitzicht hebt op de volledige stad. Het Praagse Marktplein is eveneens een betoverende bestemming , net zoals de romantische Karelsbrug en de meeslepende jodenwijk. Verken Praag ook eens ’s nachts of bij zonsopgang en u zal volledig in beslag genomen zijn door haar schoonheid.

De Twaalf Wonderen van Tsjechië vormen samen een mooi beeld van het aangrijpende land. Het kleine stadje Ceský Krumlov bevat een indrukwekkend staaltje architectuur in de Oude Stad, waarvan het imposante Ceský Krumlov Kasteel het pronkstuk vormt. Daartegenover staat de Tugendhat villa in Cerná Pole, een illustratie van modern Europese architectuur en wereldwijd beschouwd als één van de meest beduidende villa’s. Enkele andere sites op de lijst zijn Kutná Hora in Bohemië – een middeleeuwse Tsjechische stad – de prachtige Lustgardentuinen in Kromeríž, de Drievuldigheidszuil in Olomouc en het cultuurlandschap Lednice-Valtice.

Tsjechië is een must-see voor iedereen! Reis van streek tot streek met een huurwagen, en maak er een onvergetelijke reis van. Via onze Nederlandse autoverhuurdienst vindt u in drie eenvoudige stappen de huurwagen die aansluit bij uw wensen en uw budget.