Nederland Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars, een internationale intermediaire verhuurmaatschappij die u helpt om het land moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – onder meer Advantage, Alamo en Sixt in Nederland – snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de locatie waar u zich bevindt. Bij VIP Cars kan u uw keuze maken uit verschillende categorieën – waaronder bijvoorbeeld Economie, Sport en Compact – en de website biedt u een aanbod dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen en dat zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Nederland – Toerisme

Nederland is een populaire reisbestemming voor Europeanen. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht zijn grote Nederlandse trekpleisters, maar ook Valkenburg, Delft en Scheveningen zijn de moeite waard.

Nederland’s toeristische handelsmerk is Amsterdam, met haar kanalen, de Wallen, de vele coffee-shops en dit alles tegen een historische achtergrond. Rotterdam biedt reizigers de ultieme shoppingervaring binnen de sfeer van de meest indrukwekkende architectuur. Je kan in Rotterdam niet enkel terecht voor winkelmarathons en een bruisend nachtleven, maar ook voor de kunst en musea verspreid over de stad. De rijke handelsstad Utrecht werd gebouwd rond de hoge, gotische Domtoren, de mijlpaal van de stad. De charmante stad biedt u eveneens een prachtig winkelcentrum en een kunst- en cultuuraanbod dat u bij zal blijven.

Om de prachtige steden en bezienswaardigheden eenvoudig te kunnen verkennen, is het in Nederland aan te raden om een wagen te huren gedurende uw reizen. Maak gebruik van ons eenvoudige drie-stappenproces om een huurauto te reserveren, aan de laagste prijzen. Onze autoverhuurdienst maakt het voor u gemakkelijk en betaalbaar om een wagen te huren.