Bulgarije Autoverhuur

Om van alles wat mee te hebben tijdens uw reis door Bulgarije is een huurauto een must. Om snel en gemakkelijk te boeken kan u bij ons terecht: u vindt uw ideale wagen aan de beste prijs in slechts drie stappen! Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars (een internationale intermediaire verhuurmaatschappij) en biedt u de meest voordelige deals aan, mede door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven zoals Alamo, Sixt, Hertz, Budget en vele andere. Door uw huurwagen via ons te boeken kan u genieten van betere voorwaarden en voordelen. Zo zijn bijvoorbeeld de volgende zaken inbegrepen in de prijs van uw huurwagen: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Bulgarije – Toerisme

Het Oost-Europese Bulgarije biedt u de Slavische cultuur met vele invloeden van buitenaf (o.a. Griekse en Perzische). Bulgarije staat bekend om haar typische cultuur en historische en architecturele bezienswaardigheden. Hiernaast heeft het land ook een boeiend uitgaansleven en kan u er skieën en rondtrekken, of u kan terecht in de vele luxebadplaatsen aan de Zwarte Zee.

In Bulgarije kan u archeologische sites vinden, waar onder andere artefacten werden gevonden die dateren van de Griekse Oudheid, maar ook steden en gebouwen die dateren uit de tijden van andere vroegere beschavingen (zoals de Ottomanen en de Byzantijnen) die in Bulgarije gevestigd waren. Naast deze historische bezienswaardigheden bezit het land ook over vele andere toeristische attracties. De Zwarte Zee trekt steeds meer toeristen aan, door het warme klimaat en de luxueuze badplaatsen die er gevestigd zijn. Daarnaast zijn ook de wintersportsteden, zoals Borovets, Bansko, Pamporovo en Vitosha, erg populair. Rondtrekken door de verscheidene Bulgaarse landschappen vormt eveneens een onvergetelijke ervaring: zowel trektochten in de bergen van Rhodopes, als fietstochten in vlakke gebieden zijn erg in trek bij toeristen.

Boek nu uw huurauto voor uw reis, want wij bieden u in slechts drie stappen de wagen die aansluit bij uw wensen en budget, zodat u alles wat Bulgarije te bieden heeft binnenkort zelf kan ontdekken!