Israël Autoverhuur

Om van alles wat mee te hebben tijdens uw reis door Israël is een huurauto een must. Om snel en gemakkelijk te boeken kan u bij ons terecht: u vindt uw ideale wagen aan de beste prijs in slechts drie stappen! Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars (een internationale intermediaire verhuurmaatschappij) en geeft u de voordeligste deals, mede door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven zoals Alamo, Sixt, Hertz, Budget en vele andere. Door uw huurwagen via ons te boeken kan u genieten van betere voorwaarden en voordelen. Zo zijn onder meer de volgende zaken inbegrepen in de prijs van uw huurwagen: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Israël – Toerisme

Israël ligt in het Midden-Oosten en grenst aan de westkant aan de Middellandse Zee. Ondanks de kleine oppervlakte van het land heeft Israël veel te bieden aan haar bezoekers. Door de kleine afstanden tussen de verschillende bezienswaardigheden kan u per wagen in enkele dagen het volledige land verkennen. Israël trekt toeristen vanuit de hele wereld aan en verschaft hen een kijk op haar verscheidenheid aan cultuur, religie, kunst en archeologie.

De meest bezochte steden in Israël zijn onder meer Jeruzalem, Tel Aviv, Safed, Akko, Beersheba en Nazareth. Jeruzalem is de hoofdstad van Israël en is één van de oudste steden ter wereld. De Oude Stad is verdeeld in vier delen: een Armeens, een christelijk, een islamitisch en een joods deel, met elk hun eigen religieuze symbolen en gebouwen. Het westerse deel van Jeruzalem en bevat ook meerdere toeristische attracties, zoals bijvoorbeeld het Yad Vashem Holocaust herdenkingsmuseum. Tel Aviv is een kosmopolische, progressieve stad en wordt dankzij haar bruisende nachtleven net als New York soms ‘the city that never sleeps’ genoemd.

Voor de sportievelingen zijn er enkele Israëlische wandelpaden (o.a. Jerusalem Trail en Jesus Trail) op touw gezet, die u toestaan om op een rustige manier het land te verkennen en de schatten van Israël te bewonderen. De honderden musea in het kleine land benadrukken de rijkdom en cultuur van Israël en mogen ieder jaar miljoenen bezoekers verwelkomen. Andere Israëlische trekpleisters zijn de hot springs in Hamat Gader,Tiberias en Yoav;de Golanhoogten in het Oosten van het land; de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Dode Zee en het Meer van Tiberias.

Bezoek dit kleine, maar cultureel rijke land zelf per wagen, en verzeker u van de laagste prijs en de beste voorwaarden door te boeken via onze autoverhuurdienst!