Brazilië Autoverhuur

Brazilië is het grootste land in Latijns Amerika. Om het te verkennen kan het dus handig zijn om over een wagen te beschikken. U kan bij onze Nederlandse autoverhuurdienst de huurauto boeken die het best aansluit bij uw verlangens en dit steeds aan de beste prijs! Bovendien bieden we u, inclusief in de prijs, de nodige verzekeringen om met een gerust hart rond te reizen. Dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven zoals Sixt en Localiza kunnen we u bovendien huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens. Enkele andere voordelen zijn dat u een onbeperkte afstand kan afleggen met de wagen van uw keuze en dat u ons voor onze klantendienst en reservaties op een continue basis kan bereiken.

Brazilië – Toerisme

Als voormalige kolonie, is de Braziliaanse cultuur voor een groot deel Portugees beïnvloed, maar ze bevat ook andere Europese, en zelfs Afrikaanse invloeden. De inheemse cultuur is eveneens terug te vinden, onder andere in de Braziliaanse keuken en godsdienst. Hierdoor is er een grote verscheidenheid in cultuur terug te vinden tussen en binnen regio’s en het is de moeite waard om de tijd te nemen om deze te verkennen.

In tegenstelling tot de algemeen heersende gedachte is Brazilië niet enkel ideaal voor uw zon- en zeevakanties maar het biedt ook andere touristische attracties en avonturistische reizen. Populaire bestemmingen in Brazilië zijn onder meer het Amazonewoud, Santa Catarina, Rio de Janeiro en de Pantanal. Bovendien is de Braziliaanse cultuur erg veelzijdig, met een gevarieerde keuken die verschilt van regio tot regio, met muziek die internationaal geïnspireerd is en met sprookjesachtige gebouwen, waaronder ook vele religieuze (zoals de Igreja de São Francisco en de Catedral Basilica de São Salvador).

Om zowel de stranden, de fauna en de flora, en de cultuur van Brazilië te ontdekken is een wagen onontbeerlijk. U onderneemt slechts drie stappen om bij ons aan het voordeligste tarief uw huurauto te boeken en uw reis eenvoudig te plannen. Ontdek nu onze aanbiedingen en boek snel uw huurauto!