Noorwegen Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en wij kunnen u helpen om Noorwegen moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – waaronder Europcar en Sixt– snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de luchthaven waar u landt, of dichtbij de locatie waar u zich bevindt. Bij ons kan u kiezen uit verschillende categorieën – waaronder bijvoorbeeld Economie, Sport en Compact – en wij bieden u een assortiment aan wagens dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen, zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Noorwegen – Toerisme

Noorwegen is een Scandinavisch koninkrijk in Noord-Europa, ten westen van Zweden. De hoofdstad van Noorwegen is Oslo, met een modern stadscentrum, gezellige etablissementen en een bruisend nachtleven, en in de buitenwijken de mogelijkheid om te genieten van de natuur en om te fietsen, rondtrekken, skieën, vissen en meer. In het Vikingschipmuseum van Oslo kan u naast de vikingschepen ook andere attributen zoals houtwerk en meubels bezichtigen, met als toppunt het volledig bewaarde Osebergschip.

De grootste toeristische trekpleisters van Noorwegen zijn niet enkel de steden en dorpjes die het land karakteriseren, maar ook de kust met haar steile kliffen, de prachtige natuurlandschappen in het binnenland en de nabijheid van de Noordpool. De diverse Noorse natuurlijke omgevingen – bergen, meren, valleien, watervallen – zijn wereldwijd bekend en trekken jaarlijks een groot aantal toeristen naar Scandinavië.

Noorwegen beschikt over een modern wegennet, maar de reisafstanden tussen streken zijn groter dan in de meeste andere Europese landen, onder meer door de lage bevolkingsdichtheid, waardoor een huurwagen aangewezen is. Reserveer uw ideale wagen om Noorwegen te verkennen via onze Nederlandse autoverhuurdienst en haal hem af in de stad of luchthaven van uw keuze.