Rusland Autoverhuur

Rusland is het grootste land ter wereld en beslaat maar liefst één achtste van de bewoonde wereld. Zelfs om een klein deel ervan te verkennen kan het dus handig zijn om over een wagen te beschikken. U kan bij ons de huurwagen boeken die het best aansluit bij uw verlangens en dit steeds aan de beste prijs! Bovendien bieden we u, inclusief in de prijs, de nodige verzekeringen om met een gerust hart rond te reizen. We kunnen u huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens, bijvoorbeeld in Kazan, Moskou en Sint-Petersburg . Enkele andere voordelen zijn dat u een onbeperkte afstand kan afleggen met de wagen van uw keuze en dat u op een continue basis onze klantendienst kan bereiken.

Rusland – Toerisme

Toerisme is een belangrijke bron van inkomsten voor Rusland. Met steden zoals Moskou en Sint-Petersburg, het grote aanbod aan toeristische routes en reizen, de vele historische monumenten en het culturele erfgoed slaagt Rusland erin om talloze bezoekers naar noordelijk Eurazië te lokken.

Rusland biedt reizigers een actief nachtleven aan in haar steden, maar ook de architectuur, kunst en traditie van het land zijn aantrekkelijk voor toeristen. In Moskou bijvoorbeeld zijn onder meer de Pokrovkathedraal op het Rode Plein in Moskou, het Kremlin en de Tretjakovgalerij heuse trekpleisters. Ook Sint-Petersburg bevat een groot aantal toeristische attracties, zoals het indrukwekkende kunst- en cultuurhistorische Hermitagemuseum, de Izaäkkathedraal en de talloze klassieke gebouwen. Sint-Petersburg wordt bovendien ook wel het Venetië van het noorden genoemd, door de vele rivieren en kanalen die door de stad stromen. De natuurlandschappen in Rusland, dat aan de Zwarte Zee ligt, zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen. In de bergen aan de Zwarte Zee of  de Noordelijke Kaukasus zijn bovendien vele mogelijkheden tot het beoefenen van wintersport.

Ontdek zelf de fascinerende Russische cultuur, en maak het uzelf gemakkelijk om van streek tot streek te reizen met een huurwagen. In slechts drie stappen vindt u via onze Nederlandse autoverhuurdienst de wagen die voldoet aan uw wensen en budget.