Cyprus Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en helpt u om Cyprus moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – waarvan onder andere Alamo, Sixt, Budget en Hertz in Cyprus – snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de luchthaven waar u landt, of dichtbij de locatie waar u zich bevindt. Bij ons kan u kiezen uit verschillende categorieën – waaronder bijvoorbeeld Economie, Sport en Compact – en wij bieden u een aanbod dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen, zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Cyprus – Toerisme

Cyprus is een eiland in het Oosten van de Middellandse Zee. Het wordt verdeeld door twee heersende culturen: de Turkse en de Griekse, met weinig interactie tussen beiden. Bezit van dit prachtige eiland is is vaak reden geweest tot oorlog, waardoor het land een grote variatie aan culturele schatten te bieden heeft. Enkele populaire bestemmingen in Cyprus zijn Paphos in het Westen (geboortestad van Aphrodite en bekend voor het Byzantijnse kasteel en de Tombs of the Kings), de stranden van Protaras en de historische haven en kastelen van Kyrenia.

De grootste toeristische attractie is de Cypriotische hoofdstad Nicosia. Het is de enige overgebleven gesplitste hoofdstad ter wereld, en valt in het Noorden onder Turkse jurisdictie. U kan in Nicosia een rondreis maken met als startpunt het station van Segway. Dit stelt u in staat om het oude Nicosia volledig te verkennen, zelfs in hartje zomer. U kan per wagen gemakkelijk in het Segway station geraken. Bezoek in Nicosia ook zeker het stedelijke museum en de karavanserai Büyük Han. Andere trekpleisters in Cyprus zijn de smaakreizen in Larnaca, Limassol and Nicosia, tijdens welke u zich kan laten verrassen door de typische Cypriotische keuken.

Ontdek Cyprus en haar unieke cultuur nog gemakkelijker met een huurauto. Haal hem meteen na aankomst op aan uw luchthaven (in Paphos of Larnaca) of later in één van de vele steden waar onze partners leveren. Reserveer uw ideale wagen nu via slechts drie simpele stappen en geniet van alles wat Cyprus te bieden heeft.