Servië Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van de internationale verhuurmaatschappij VIP Cars. Hierdoor kunnen wij u tijdens uw reis doorheen Servië voorzien van de wagen die voldoet aan uw wensen en budget. Bij ons kan u uitgaan van de beste huurvoorwaarden en topdeals. U kan uw wagen ophalen op verschillende locaties in het land, met name in Belgrado en Novi Sad, en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven, zoals Alamo, Sixt, Budget en vele andere. Met onze service kan u gerust zijn van de voordeligste prijs en de beste voorwaarden in de autoverhuursector.

Servië – Toerisme

Servië ligt in het zuidoosten van Europa. Noordelijk Servië ligt in Centraal-Europa en bestaat uit vlak land, terwijl het zuiden – gelegen in Oost-Europa – een berglandschap vertoont, met toppen die boven 2000 meter uitreiken. Toeristen worden aangetrokken door deze verschillen in omgeving binnen het land, maar ook door de Servische geschiedenis en cultuur, de typische toeristenvoorzieningen en meer.

Waar de Donau en de de Sava samenkomen ligt Servië’s hoofdstad Belgrado. Belgrado’s kleurrijke geschiedenis komt tot uiting in de architectuur (onder meer Byzantijnse en Ottomaanse invloeden) en tradities van de stad. Hierdoor komt u in Belgrado in aanraking met een gevarieerde cultuur in de lokale operahuizen, musea, theaters en zelfs gewoon op straat. De rivieren trekken eveneens veel toeristen aan, onder andere dankzij hun populaire rivierschepen die dienen als nachtclubs. Ook Servië’s tweedegrootste stad Niš is een aangename plek om tijdens uw reis te vertoeven. Andere interessante trekpleisters zijn onder meer Cele Kula (schedeltoren) – een toren gemaakt van schedels en botten; Niška Tvrdjava – een Ottomaanse burcht; Mediana – een archeologische site uit het Oude Rome en Cegar.

Boek nu bij ons de wagen waarmee u door Servië wil reizen, aan de beste prijs. U kan uw keuze maken uit verschillende categorieën, zoals Compact, Monovolume en Luxewagens, zowel voor vakanties als voor zakenreizen.