Indonesië Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van de internationale verhuurmaatschappij VIP Cars en wij kunnen u tijdens uw reis doorheen Indonesië voorzien van de wagen die voldoet aan uw wensen en budget. Bij ons kan u uitgaan van de beste huurvoorwaarden en topdeals. U kan uw wagen ophalen op verschillende plaatsen op de eilanden, bijvoorbeeld op de luchthavens van Bali, Jakarta en Ambon, en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven, zoals Sixt en vele andere. Met onze service kan u gerust zijn van de voordeligste prijs en de beste voorwaarden in de autoverhuursector.

Indonesië – Toerisme

Indonesië is een eilandengroep in Zuidoost-Azië die bestaat uit meer dan 10 000 eilanden. De natuurlijke schoonheid van deze eilanden lokt vele toeristen die de Indonesische cultuur van dichtbij willen leren kennen. Veel bezochte Indonesische bestemmingen zijn onder meer Bali, Java, Jakarta en Sumatra.

Het tropische Indonesië toont haar diverse verleden in verschillende culturen en ethniciteiten die over de eilanden verspreid te vinden zijn. Het culturele erfgoed van het eiland is indrukwekkend en toont zich bijvoorbeeld in de verspreiding van religie: de hindoeistische en boeddhistische tempels in Java, de aanwezigheid van het Maleisische volk de Minangkabau in heel Indonesië, de algemene verspreiding van de Islam en de mix van Christendom en traditionele rituelen in Tana Toraja. In Indonesië zijn er meer dan 300 etnische groepen die meer dan 700 verschillende talen spreken.

Toeristen vinden in Indonesië unieke landschappen, zoals het regenwoud dat bijna 60% van Indonesië bedekt – vooral de wouden in Sumatra en Java zijn erg populair – en de vele stranden en badplaatsen, zoals bijvoorbeeld die van Bintan, het eiland Nias en de Banda eilanden. Indonesië wordt ook bezocht voor haar natuurparken met talrijke exotische diersoorten en voor haar groot aantal vulkanen, waarvan er meer dan 100 actief zijn.

Verken Indonesië met een huurwagen en geniet van de schoonheid die het land u te bieden heeft. Reserveer uw wagen nu via onze autoverhuurdienst en u bent verzekerd van de laagste prijs en de beste huurvoorwaarden op de markt!