Oostenrijk Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en daardoor kunnen we u tijdens uw reis in Oostenrijk voorzien van een huurauto die aansluit bij uw wensen en budget, zodat u het beste kan maken van uw verblijf. In Oostenrijk zijn er meerdere afhaalpunten voor huurauto’s, zoals in Graz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Wels, Wiener Neustadt, Linz en Wenen, en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven (o.a. Alamo, Europcar, Sixt, Hertz, Buchbinder en Mega driver). Aarzel niet om bij ons uw huurwagen te reserveren. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en helpen u graag om uw reis naar of in Oostenrijk zo aangenaam mogelijk te maken.

Oostenrijk – Toerisme

De Republiek Oostenrijk ligt in Centraal-Europa, net onder Duitsland en de Tsjechische Republiek , en in het Oosten van de Alpen. Het Kunsthistorische Museum en het historische centrum van Wenen met haar barok architectuur (denk bijvoorbeeld aan de Franciscanenkerk) trekken veel bezoekers, net zoals Salszburg’s Old Town en de Unterberg in Tirol. Andere toeristische bezienswaardigheden zijn onder meer het paleis en de tuinen van Schönbrunn en de Mariazell Basilica. Naast het omvangrijke culturele aanbod, biedt Oostenrijk ook een romantische en gezellige sfeer aan, die uniek is in zijn soort.

Een stad die ook een toeristische trekpleister vormt is Salzburg, de geboorteplaats van Mozart. Het is een stad gewijd aan klassieke muziek, shows en festivals, en dit vooral in de zomer. De stad heeft nog steeds een middeleeuwse stijl en ligt in een natuurlijke omgeving ingebed. In de zomer is de stad de thuisbasis van Festung Hohensalburg – een festival met klassieke muziek. Een ander middeleeuws dorp is Hallstatt, dat omringd wordt door met sneeuw bedekte bergen.

Om Oostenrijk uitgebreid te verkennen en te genieten van wat het land u te bieden heeft, huurt u best een huurauto, zodat u makkelijk van stad tot stad kan reizen. Wij kunnen u een auto aanbieden aan een voordelige prijs, die uw bezoek onvergetelijk maakt. In slechts drie stappen vindt u de auto die bij u past en die u in staat stelt om zelf de Oostenrijkse schoonheid te ervaren gedurende uw reis.