Australië Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en biedt u een ruim aanbod huurauto’s aan om tijdens uw verblijf in Australië gemakkelijk te kunnen reizen tussen steden en bezienswaardigheden en dit aan het meest voordelige tarief dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven (bijvoorbeeld Europcar en Redspot). Hierdoor kunnen we ook huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens zoals in Adelaide, Melbourne, Perth en Sydney. Bovendien zijn volgende zaken inbegrepen in de prijs van de wagen: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, GST (Goods and Services Tax – Australische BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Australië – Toerisme

Het Gemenebest Australië, dat het grootste deel van het Australische continent beslaat, is een welvarend land en heeft een grote verscheidenheid aan landschappen, fauna en flora. In Australië zijn zowel de uitgestrekte vlaktes, de wouden en de kusten de moeite waard om naartoe te reizen. Grote steden die veel toeristen trekken zijn de Sidney, Melbourne, Brisbane en Gold Coast. De hoofdstad van Australië is Canberra.

Eén van de belangrijkste attracties van Australië kan gevonden worden in Queensland – ook de Sunshine State genoemd – ten noordoosten van het land, gekenmerkt door haar tropische stranden, waaronder dat van Brisbane en Gold Coast, maar ook Sunshine Coast en Daydream Island. Andere trekpleisters zijn onder meer Great Barrier Reef, Kangaroo Island, de Australische Alpen, Fraser Island, de Blue Mountains en het Nationale Park van Namadgi. Om te genieten van zon-zee-strand kan u terecht in Cairns. Voor de liefhebbers van sneeuw en wintersport zijn er de Snowy Mountains (of de ‘Snowies’), Australië’s hoogste bergen.

Genoeg plaatsen om te verkennen tijdens uw rondreis of verblijf in Australië en een huurauto kan hierbij een onmisbaar element vormen. U onderneemt slechts drie stappen om bij ons aan het voordeligste tarief uw huurauto te boeken en uw reis eenvoudig te plannen. Geniet dus des te meer van Australië in de huurauto van uw keuze!