Italië Autoverhuur

Om gemakkelijk te kunnen reizen doorheen Italië, bieden wij u een assortiment aan huurauto’s aan – van mini’s tot luxewagens en SUV’s – waar u zelf uw ideale wagen uit selecteert. Bovendien gebeurt dit steeds aan het meest voordelige tarief, dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven, zoals o.a. Alamo, Sixt en Buchbinder. Dankzij deze samenwerking kan u bovendien uw wagen afhalen in alle grote steden en luchthavens in Italië, zoals bijvoorbeeld in Venetië, Palermo en Rome.

Italië – Toerisme

Italië is een Zuid-Europees land dat niet enkel beroemd is voor haar uitstekende Mediterraanse keuken, maar ook voor haar gastvrijheid en haar erfgoed uit de klassieke Romeinse cultuur. Onze autoverhuurdienst helpt u om uw reisarrangementen te plannen door uw zoektocht naar een huurwagen te vergemakkelijken. Op die manier maken wij het voor u mogelijk om Italië en al haar schoonheid rustig te verkennen. We bieden u een groot aantal ophaal- en afzetplaatsen voor uw huurwagen aan in steden verspreid over heel Italië om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wanneer u reist in Italië, lokaal of dwars door het land, zijn er talloze plekken die het bezoken waard zijn. Vertrekkend in het Noorden van Italië vindt u haar tweedegrootste stad Milaan – de stad van de mode en één van Europa’s meest toeristische hot-spots. Halverwege het land ligt Italië’s hoofdstad Rome, waar historische monumenten uit het Oude Rome te bezichtigen zijn – voorbeelden hiervan zijn het Forum Romanum, het Colosseum en het Pantheon – maar ook talloze andere toeristische bezienswaardigheden, zoals kunst en architectuur – bijvoorbeeld de Domus Romane di Palazzo Valentini, de Kerk van Sint Luigi dei Francesi en de Palazzo Massimo alle Terme. Verona, Pisa, Napels en Venetië zijn slechts een klein aantal andere steden met een groot cultureel kapitaal, Klaar om door u verkend te worden.

Door Italië’s diverse en wijdverspreide culturele rijkdom, kan een huurwagen een must zijn om het beste uit uw reis te halen. Onze Nederlandse autoverhuurdienst biedt u de meest voordelige deal, zodat sightseeing in Italië onvergetelijk wordt.