Mexico Autoverhuur

Mexico is het vijfde grootste land ter wereld en is het meest dichtbevolkte Spaans sprekende land. Om het te verkennen kan het dus handig zijn om over een wagen te beschikken. U kan bij ons de huurauto boeken die het best aansluit bij uw verlangens en dit steeds aan de beste prijs! Bovendien bieden we u, inclusief in de prijs, de nodige verzekeringen om met een gerust hart rond te reizen. We kunnen u bovendien huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens, bijvoorbeeld in Mexico Stad, Tijuana, Santillo en Acapulco. Enkele andere voordelen zijn dat u een onbeperkte afstand kan afleggen met de wagen van uw keuze en dat u op een continue basis onze klantendienst kan bereiken.

Mexico – Toerisme

De Federale Republiek Mexico ligt in Noord-Amerika, ten Zuiden van de Verenigde Staten. Mexico Stad is de hoofdstad van het land en eveneens de grootste Mexicaanse stad. Het is Mexico’s politieke, economische, educatieve en culturele centrum.

De grootste toeristische attractie in Mexico blijven de stranden aan de Pacifische en Carribische Oceaan, die het vooral goed doen tijdens het Spring Break seizoen. Maar ook qua cultuur heeft het land veel te bieden, zoals bijvoorbeeld de Meso-Amerikaanse ruïnes die over het land te vinden zijn. In de traditionele stad Guadalajara kan u genieten van de tequila en typisch Mexicaanse muziek, of kan u de charros, Mexicaanse ruiters, aan het werk zien. Ook het Hospicio Cabañas, de renaissancekathedraal van de Hemelvaart van Onze Lieve Vrouw en het Degollado theater kunnen hier bezocht worden. Monterrey, Morenia,Chihuahua en Pueblo zijn slechts enkele andere steden die jaarlijks veel toeristen aantrekken. In het Zuiden van Mexico kan u Azteekse, Maya en Olmeekse ruïnes bezoeken, die stammen uit de pre-kolonisatie periode van het land. Onder meer het schiereiland Yucatán, Palenque, Xochicalco en Chiapas bieden u een kijk op deze vroegere beschavingen.

Huur voor tijdens je reis in Mexico een huurwagen via onze Nederlandse autoverhuurdienst, aan de laagste prijs en aan de beste voorwaarden, en geniet zonder zorgen van de schoonheid die Mexico u aanreikt!