Luxemburg Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en hierdoor bent u tijdens uw reis in Luxemburg verzekerd van een huurauto aan de beste prijs en onder voorwaarden waar anderen enkel van kunnen dromen. We bieden huurauto’s aan in alle grote steden en luchthavens zoals in Luxemburg Stad, Dudelange en Esch Sur Alzette. De aansprakelijkheidsverzekering, luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), diefstalverzekering en schadeverzekering zijn inclusief in de huurprijs. Andere voordelen die u bij ons kan genieten zijn onder meer dat de afstand die u mag rijden onbeperkt is, dat het reserveringsproces snel en eenvoudig online voltooid kan worden en dat u uw ideale wagen kan kiezen uit de uitgebreide variatie aan wagens die u aangeboden wordt.

Luxemburg – Toerisme

Luxemburg is een klein land ten zuidoosten van België en ten westen van Duitsland. Het bestaat uit twee gebieden: het Ardeense Oesling in het noorden en het Gutland in het zuiden. De hoofdstad van Luxemburg is de gelijknamige stad Luxemburg.

Ondanks de kleine oppervlakte van Luxemburg kan het toch steeds op een groot aantal toeristen rekenen. Onder meer het bergachtige Ardeense landschap, Echternach en Luxemburg Stad zijn aantrekkelijke bestemmingen. In Echternach kan u de abdij of het middeleeuwse Vianden kasteel bezoeken, of een bezoek brengen aan de Moeselvallei, een streek waar witte wijn geproduceerd wordt. In Luxemburg Stad vormen de Grundvallei, de Oude Stad zelf en het Kirchbergplateau de grootste trekpleisters.

Andere interessante bezienswaardigheden zijn onder meer de kastelen van Bourscheid, Clervaux en Wiltz en het meer van Haute-Sûre en de Mullerthal, waar u kan gaan wandelen doorheen de rotsachtie omgeving met haar grotten.

Bezoek tijdens uw verblijf in Luxemburg alle bezienswaardigheden op uw lijstje door een huurwagen te reserveren bij onze Nederlandse autoverhuurtdienst. In slechts drie stappen vindt u de wagen van uw voorkeur, en dit aan de laagste prijs.