Oekraïne Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars, een internationale intermediaire verhuurmaatschappij, en wij helpen u om Oekraïne moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van de auto naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – waaronder Sixt, Hertz, Budget en Avis in Oekraïne – snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de luchthaven waar u landt, of dichtbij de locatie waar u zich bevindt. VIP Cars laat u kiezen uit verschillende categorieën – waaronder bijvoorbeeld Economie, Sport en Compact – en heeft een aanbod dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen, zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Oekraïne – Toerisme

Het Oost-Europese Oekraïne grenst aan de Zwarte Zee en aan Rusland en het is het grootste land dat volledig in Europa ligt. Oekraïne is een prachtige vakantiebestemming. Haar veelzijdige omgeving, met onder andere de Woudkarpaten in het westen en de kust van de Zwarte Zee in het zuiden. Kiev, in het noorden aan weerszijden van de rivier de Dnjepr gelegen, is de hoofdstad van Oekraïne. Het bevat veel historische gebouwen en kerken en een knap rivierlandschap. Kiev is het hart van Oekraïne.

In Crimea kan u terecht voor de internationaal geroemde badplaatsen en berglandschappen en in de Karpaten kan u skieën en rondtrekken, of de spa’s met koude en warme bronnen bezoeken. Avontuurlijke toeristen kunnen in Dnister een zeiltocht of kanotocht maken of gaan kamperen aan de meren van Shatsky. In de Woudkarpaten en in het Krimgebergte bevinden zich bovendien de beroemde en indrukwekkende Oekraïense watervallen.

De zeven historische en culturele monumenten, de Zeven Wonderen van Oekraïne genoemd, trekken ook veel bezoekers aan. Hiertoe behoren het Sofiyivski Park in Uman, de Taurische Chersonesos (een schiereiland in het zuidelijke Krim), de Sint-Sofiakathedraal in Kiev, het Holenklooster in Kiev, het Historische Complex in de stad Kamjanets-Podilsky, het Khortytsiareservaat in Zaporizhia en het Khotyn Fort.

Verken Oekraïne met een huurwagen en geniet van de schoonheid die het land u te bieden heeft. Reserveer uw wagen nu via onze autoverhuurdienst en u bent verzekerd van de laagste prijs en de beste huurvoorwaarden op de markt!