Panama Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en daardoor kunnen we u tijdens uw reis in Panamavoorzien van een huurauto die aansluit bij uw wensen en budget, zodat u het beste kan maken van uw verblijf. In Panama zijn er meerdere afhaalpunten voor huurauto’s, zoals in Santiago en Panama Stad, en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven (o.a. Buget, Anamo, Sixt en Thrifty). Aarzel niet om via ons uw huurauto te huren, wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en helpen u graag om uw reis naar of in Panama zo aangenaam mogelijk te maken.

Panama – Toerisme

Panama lig in Centraal-Amerika en grenst in het oosten met Colombia, Zuid-Amerika. Ten noorden ligt de Atlantische Oceaan en ten zuiden de Grote Oceaan. Het Panamakanaal vormt de doorgang tussen beide oceanen. De cultuur van Panama is een mix van Europese, Afrikaanse en Indiaanse kunst en traditie en deze diversiteit toont zich ook in de aanwezige ethniciteiten.

Panama biedt veel mogelijkheden tot activiteiten in de tropische buitenlucht, zoals zeilen, surfen, door het prachtige landschap trekken, raften in een van de honderden rivieren en veel meer. U kan ook de vulkaan Barú beklimmen, die 35 km. van de Costa Ricaanse grens ligt en de hoogste berg van Panama is. Ook de natuurlijke diversiteit van het land is groot: zowel in het water als op het land wordt het land gekleurd door een uitvoerige variatie aan diersoorten, maar ook de tropische landschappen die zich op de brug tussen Noord- en Zuid-Amerika bevinden spelen in op de verbeelding.

De skyline van Panama Stad toont haar metropolische karakter en de bruisende sfeer die er heerst. Naast het stedelijke centrum vind u in Panama Stad echter ook een kuststrook, dat de moderne stad verbindt met het Oude Panama en dat bestaat uit hectaren van groen gras. De Oude Stad bevat ruïnes, waaronder de kathedraal, die stammen uit de 16de eeuw toen Panama een belangrijke rol speelde in het veroveren van Peru.

Ontdek de vele facetten van de Panamese cultuur, de stranden, de steden en de indrukwekkende natuur zelf vanuit een huurwagen zodat u gemakkelijk van streek naar streek reist. Reserveer uw ideale wagen via onze Nederlandse autoverhuurdiens en u kan rekenen op de laagste prijs en de beste huurvoorwaarden!