Barbados Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van de internationale verhuurmaatschappij VIP Cars en wij kunnen u tijdens uw reis doorheen Barbados voorzien van de wagen die voldoet aan uw wensen en budget. Bij ons kan u uitgaan van de beste huurvoorwaarden en topdeals. U kan uw wagen ophalen op verschillende plaatsen op het eiland, bijvoorbeeld op de internationale luchthaven van Grantley Adams, en dit dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende autoverhuurbedrijven (onder meer Sixt, Drive A Matic, en Coconut Car Rentals). Met onze service kan u gerust zijn van de voordeligste prijs en de beste voorwaarden in de autoverhuursector.

Barbados – Toerisme

Het eiland Barbados in het Westen van de Atlantische Oceaan (in de Kleine Atillen) staat bekend om haar stranden van fijn wit zand, omgeven door koraalriffen. Maar het eiland heeft nog meer fabelachtige natuurfenomenen te bieden, zoals grotten en ondergrondse meren. Zo is Harrison’s Cave een veelbezochte ondergrondse ruimte sinds 1981. De grotten zijn gevormd door erosie in kalksteen. Het historische gebied St. Ann Garrison in de hoofdstad Bridgetown bevat het historische paardenrace circuit in Garrison Savannah en andere bezienswaardigheden. Ook de moeite waard zijn de St. Nicholas Abdij, Ocean Echo Stables, en Carlisle Bay.

Barbados heeft eveneens een uitgebreide cultuur aan te bieden; je kan er genieten van kunst en muziek, een aangenaam nachtleven en een goede keuken. De gastvrije Barbadianen heten je graag welkom op hun eiland en staan klaar om je te laten kennismaken met de prachtige omgeving. Reizigers die geïnteresseerd zijn in de watersport kunnen zich uitleven op Rockley Beach en de Soup Bowl in Bathsheba. Barbados heeft ook een groot aanbod festivals en evenementen, zoals bijvoorbeeld het Barbados Jazz festival en sportcompetities.

Om je verblijf in Barbados zo aangenaam mogelijk te maken kan je gebruik maken van onze diensten om de ideale huurauto te vinden, en dit in slechts drie stappen! We zijn bovendien 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en helpen u graag om uw reis vlot te doen verlopen.