China Autoverhuur

China is één van de vier grootste landen ter wereld, en heeft bovendien het grootst aantal inwoners. Om het te verkennen kan het dus handig zijn om over een wagen te beschikken. U kan bij ons de huurauto boeken die het best aansluit bij uw verlangens en dit steeds aan de beste prijs! Bovendien bieden we u, inclusief in de prijs, de nodige verzekeringen om met een gerust hart rond te reizen. We kunnen u bovendien huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens, bijvoorbeeld in Peking, Shanghai, Shenzhen, Kunming en Xiamen . Enkele andere voordelen zijn dat u een onbeperkte afstand kan afleggen met de wagen van uw keuze en dat u voortdurend onze klantendienst kan bereiken.

China – Toerisme

De omvang van het toerisme in China is erg groot, dankzij de vele bezienswaardigheden die het land te bieden heeft. Steden zijn erg populair, maar er zijn ook verschillende historische, natuurlijke en culturele plaatsen te vinden die de moeite waard zijn.

Belangrijke grootsteden in China zijn onder meer de hoofdstad Peking, Xi’an, Nanjing en Luyang. Maar ook oude steden blijven toeristen aanspreken. Voorbeelden hiervan zijn Hangcheng, Chengdu, Dali en Jinan. Die laatste is bijvoorbeeld erg aantrekkelijk omwille van haar springbronnen en meren, haar Boeddhistische bezienswaardigheden en de vele musea en bibliotheken.

In Peking kan u de Verboden Stad, Summer Palace en Temple of Heaven bezoeken, maar dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat de hoofdstad te bieden heeft. Andere toeristische trekpleisters in china zijn onder meer de Chinese Muur in Jinshanling, het stadsbeeld van Hongkong, de Lijiang Rivier en Terracotta Army in Xi’an. Ook het kleine eiland Hainan in de Zuid-Chinese Zee wordt steeds populairder, omwille van de moderne en exotische badplaatsen.

Bezoek het stedelijke of landelijke China met de huurwagen van uw keuze, aan een zo laag mogelijke prijs, bij onze Nederlandse autoverhuurdienst, en geniet van onze vele voordelen!