Denemarken Autoverhuur

Om van alles wat mee te hebben tijdens uw reis door Denemarken is een huurauto een must. Om snel en gemakkelijk te boeken kan u bij ons terecht: u vindt uw ideale wagen aan de beste prijs in slechts drie stappen! onze Nederlandse autoverhuurdienst biedt u de meest voordelige deals, mede door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven zoals Europcar, Sixt en vele andere. Door uw huurwagen via ons te boeken kan u genieten van betere voorwaarden en voordelen. Zo zijn bijvoorbeeld volgende zaken inbegrepen in de huurprijs: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Denemarken – Toerisme

Denemarken is gelegen in Noord-Europa en bestaat uit een landelijke deel, Jutland, grenzend aan Duitsland, en eilanden in de Noordzee. Denemarken is internationaal gekend als het ‘Sprookjesland’. Het is het oudste koninkrijk van Europa en het geboorteland van Hans Christian Andersen.

Het toerisme in Denemarken is voornamelijk afhankelijk van andere Europese burgers en heeft als hoofdbestemming de hoofdstad Kopenhagen. Daar kunnen bijvoorbeeld de musea, de Tivoli Tuinen en het bekende standbeeld van de Kleine Zeemeermin bezichtigd worden, maar ook de oude haven met 17de eeuwse huizen . Andere trekpleisters zijn de Deense kust, de krijtrotsen op het eiland Møns (Møns Klint), Zeeland, het eiland Bornholm en de steden Aalborg en Aarthus in Jutland. Denemarken is het land van herkomst van het wereldbekende speelgoed Lego en Legoland bevindt zich eveneens op het schiereiland, in Billund: de ideale bestemming voor een familiedaguitstap. De sprookjesachtige omgeving van Denemarken kan ieders hart doen smelten. Het kasteel van Kronberg bijvoorbeeld dateert uit het begin van de 15de eeuw en is ook bekend als Elsinore, het kasteel uit Shakespeare’s Hamlet.

Om ieder aspect van het prachtige Denemarken zelf te ontdekken, kan u bij ons een huurwagen reserveren, die u in de grote luchthavens – zoals de luchthaven van Kopenhagen en de luchthaven van Billund – en de voornaamste steden kan afhalen.