Canada Autoverhuur

Om gemakkelijk te kunnen reizen doorheen Canada, bieden wij u een assortiment aan huurauto’s aan – van mini’s tot luxewagens en SUV’s – waar u zelf uw ideale wagen uit selecteert. Bovendien gebeurt dit steeds aan het meest voordelige tarief, dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven, zoals o.a. Alamo en National. Dankzij deze samenwerking kan u bovendien uw wagen afhalen in alle grote steden en luchthavens in Canada, zoals in Toronto, Vancouver, Montreal, Ottawa en Quebec.

Canada – Toerisme

Canada ligt in Noord-Amerika en is het op één na grootste land ter wereld. Een huurauto kan daarom een must zijn, zelfs indien u in één gebied verblijft en niet van plan bent om rond te reizen. Canada heeft zeven regio's, elk met een ander klimaat en variërende landschappen: de Cordillera of het Canadese berggebied met diepe valleien en eilandjes aan de kustlijn, het ijzige Noorden, de Prairies, het Canadese Schild, de Grote Meren in het laagland, gevormd door gesmolten gletsjers, de Atlantische Oceaan en de St. Lawrence rivier.

Omdat het land zo groot is en bestaat uit verschillende stichtende nationaliteiten, is er een culturenmix te vinden die verschilt van regio tot regio. Net zoals vele andere Amerikaanse staten, is ook de inheemse cultuur terug te vinden in Canada, onder andere in kunst en muziek. Reden te meer om zoveel mogelijk te bezichtigen en te ontdekken tijdens uw verblijf!

Naast het bezoeken van de grote, cultureel diverse steden (Vancouver, Montreal, Toronto, Quebec, Winnipeg) kan u in Canada ook meer specifieke bezieswaardigen opzoeken. Slechts enkele voorbeelden hiervan zijn de Capilano Suspension Bridge in Vancouver, de Royal Canadian Mounted Police (RCMP) Academy at Depot Division in Saskatchewan (met wekelijkse parades), de vele muziekfestivals in Winnipeg en het Magic Mountain Water Park in Brunswick. Canada heeft zoveel te bieden,dat een huurauto onontbeerlijk is om er zoveel mogelijk van te ontdekken.

Boek nu bij ons de wagen waarmee u door Canada wil reizen, aan de beste prijs. U kan uw keuze maken uit verschillende categorieën, zoals Compact, Monovolume en Luxewagens, zowel voor vakanties als voor zakenreizen.