Japan Autoverhuur

Onze autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en wij bieden u een ruim aanbod huurauto’s aan om tijdens uw verblijf in Japan gemakkelijk te kunnen reizen tussen steden en bezienswaardigheden en dit aan het meest voordelige tarief dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven. Hierdoor kunnen we ook huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens zoals onder meer in Akita, Yamana, Hiroshima en Kochi. Bovendien zijn volgende zaken inbegrepen in de prijs van de wagen: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Japan – Toerisme

Japan is een eilandengroep van meer dan 6000 eilanden in de Grote Oceaan. Het Japanse toerisme hangt voornamelijk af van de bezoeken aan grote steden en historische bestemmingen, wintersportvakanties en bezoekers van spa’s en luxehotels.

Hoewel Japan één van de meest progressieve landen ter wereld is houdt het ook vast aan haar duizenden jaren oude geschiedenis waardoor het veel te bieden heeft aan toeristen, zoals traditionele festivals, vele heiligdommen, tempels en klassieke kastelen en Japanse tuinen. Japan is ook een populaire bestemming door haar bijdrage aan de moderne kunst, en populaire cultuur, zoals de eigenzinnige mode en de populariteit van anime.

De top vier van meest bezochte eilanden wordt gevormd door Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu. In Hokkaido is vooral het Niseko Ski Resort een populaire bestemming, net zoals Teshikaga, de vulkanen van Daisetsu-zan en nog veel meer. In Kyushu zijn de prefecturen Fukuoka, Nagasaki, Kagoshima en Okinawa populaire toeristische attracties, onder andere door de indrukwekkende Japanse kastelen die er te bezichtigen zijn.

Ontdek zelf de schoonheid van Japan tijdens uw vakantie en reis gemakkelijk van streek tot streek met een huurwagen. Reserveer uw wagen via onze Nederlandse autoverhuurmaatschappij en geniet van de laagste prijs op de markt en van de beste voorwaarden.