Frankrijk Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars, een internationale intermediaire verhuurmaatschappij die u helpt om Frankrijk moeiteloos te verkennen, waar u ook verblijft. Wij voorzien u van een wagen naar uw smaak en naar uw budget. Bovendien vindt u, door onze nauwe samenwerking met grote autoverhuurbedrijven wereldwijd – waarvan onder andere National Citer en Sixt in Frankrijk – snel een ophaal- en afzetplaats dichtbij de luchthaven waar u landt, of dichtbij de locatie waar u zich bevindt. VIP Cars stelt u in staat te kiezen uit verschillende categorieën – waaronder bijvoorbeeld Economie, Sport en Compact – en heeft een aanbod dat interessant is voor zowel vrijetijds- als zakenreizen en zowel voor de spaarzame klant als voor zij die op zoek zijn naar een luxueuzer model.

Frankrijk – Toerisme

Frankrijk ligt in West-Europa en is wereldwijd een populaire vakantiebestemming. De liefde voor Parijs heeft zich verspreid tot de Verenigde Staten en Azië, maar ook andere Franse streken (onder meer Toulouse en Lyon) trekken veel toeristen.

Frankrijk grenst zowel aan de Noordzee als aan de Middellandse zee, en dus kan u aan de vele stranden en badplaatsen terecht voor een aangename strandvakantie, bijvoorbeeld in Porto-Pollo, Corsica, Baie d’Audierne, Bretagne en Paloma Plage, Rivièra. Voor watersporten en skieën zijn de stranden van l’Almanarre, Côte d'Azur en Île de Riou, Marseille ideaal. Voor wintersport daarentegen zijn de Franse Alpen the place to be.

Frankrijk staat bekend voor haar kleine, pittoreske en gezellige dorpjes, met het typische beeld van de Franse familie die buiten aan hun landelijk huisje een stukje kaas met brood en een glas wijn nuttigt. Deze dorpjes kunnen over heel Frankrijk gevonden worden. Enkele voorbeelden zijn Limousin, Lorraine, Aquitaine en Picardy.

Frankrijk heeft echter ook veel grote toeristische trekpleisters, denk maar aan de Eifeltoren, het Louvre Museum, de Arc de Triomphe, Centre Pompidou, de Notre-Dame van Amiens en de vestingsstad Carcassonne. Veel van Frankrijk’s populairste toeristische bestemmingen bevinden zich in Parijs, ’s werelds meest bezochte stad. Maar niet enkel deze attracties maken Parijs zo aantrekkelijk. De sfeer van romantiek en kunstzinnigheid in de hoofdstad blijft een voorname reden om Parijs te bezoeken. Disneyland Parijs blijft eveneens een populaire bestemming voor toeristen, een pretpark waar men ook kan overnachten in één van de zeven Disneyhotels. Andere belangrijke Franse steden zijn Avignon, Metz, Bordeaux, Nantes, Lyon, en veel meer.

Ervaar zelf al het moois wat het prachtige Frankrijk te bieden heeft en maak het uzelf extra gemakkelijk om door het land te reizen met een huurwagen. Indien u uw wagen reserveert via onze Nederlandse autoverhuurdienst bent u steeds verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden.