Turkije Autoverhuur

Onze Nederlandse autoverhuurdienst maakt deel uit van VIP Cars – een internationale intermediaire verhuurmaatschappij – en biedt u een ruim aanbod huurauto’s aan om tijdens uw verblijf in Turkije makkelijk te kunnen reizen tussen steden en bezienswaardigheden en dit aan het meest voordelige tarief dankzij onze samenwerking met grote autoverhuurbedrijven (bijvoorbeeld Alamo en Sixt). Hierdoor kunnen we ook huurauto’s aanbieden in alle grote steden en luchthavens zoals in de luchthavens van Istanboel en Antalya. Bovendien zijn de volgende zaken inbegrepen in de prijs van de wagen: een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, BTW, een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Turkije – Toerisme

Turkije ligt deels in Europa en deels in Azië, met het gebied ten westen van Istanboel (de grootste stad in Turkije) en West-Instanboel zelf in Europa. Het toeristische landschap van Turkije bestaat voornamelijk uit culturele en historische sites en gezondheidstoerisme, en het aantal toeristen dat het land bezoekt is het voorbije decennia sterk gestegen.

Culturele bestemmingen zijn onder meer de steden Ankara (de Turkse hoofdstad), Izmir en Istanboel. Istanboel was de hoofdstad van het Romeinse, het Byzantijnse en het Ottomaanse Rijk en u kan er zowel westerse als oosterse architectuur en cultuur terugvinden. Populaire attracties zijn onder meer het Topkapi-Paleis, de Hagia Irene, het Taksimplein en de Hippodroom. In de andere twee steden zijn onder andere de zuilengalerij van Izmir en het Museum van Atatürk in Ankara de moeite waard. De Turkse, Griekse, Perzische en Armeense historische sites slagen er ook steeds in om vele toeristen aan te trekken. Bijvoorbeeld de Grieks-Romeinse ruïnes in Efeze en de Hettitische ruïnes in Hattusa zijn populaire bestemmingen. De prachtige stranden van de Turkse Rivièra aan de Egeïsche Zee lokken een groot aantal buitenlandse reizigers naar Turkije, waaronder veel toeristen uit België, Nederland en Duitsland. Het turfsteenlandschap in Anatolië en het Zwarte Zeegebied in Pontus kennen eveneens een groot bezoekersaantal.

Ervaar zelf al het moois wat het prachtige Turkije te bieden heeft en maak het uzelf extra gemakkelijk om door het land te reizen met een huurwagen. Indien u uw wagen reserveert via onze Nederlandse autoverhuurdienst bent u steeds verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden.